Telefonisch contact

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u om:

  • Vóór 12.00 uur te bellen voor het maken van een afspraak.
  • Zeker in de ochtend is het druk aan de telefoon. Houd u de vraag zo kort en bondig mogelijk.

Spreekuur op afspraak (telefoonnumer 0528-74 50 60)
Zowel de huisartsen als de assistentes werken alleen op afspraak. Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, zal de assistente aan de telefoon informeren naar de reden voor uw afspraak. Zij is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en de spoedeisendheid van de tijdsplanning. Soms zal ook blijken dat u aan telefonisch advies voldoende hebt.

Tijdsplanning afspraak

Voor één klacht wordt een afspraak van 10 minuten gepland, voor twee klachten, ingewikkelde en/of emotionele vraagstukken wordt dan 20 minuten gereserveerd.

Chirurgische ingreepjes en het plaatsen van bijvoorbeeld een spiraaltje, vragen wat meer tijd en zullen over het algemeen aan het einde van het spreekuur ingepland worden.

Telefonisch terugbelspreekuur
Belt u voor 12.00 uur naar de praktijk en vraagt u om een telefonisch consult, dan belt de huisarts u later die dag, op een afgesproken tijdstip terug. Soms zal de assistente u een afspraak op het spreekuur aanbieden om de uitslagen te bespreken. U kunt in plaats van een telefonisch consult ook uw vraag stellen via een e-consult op deze website.

Uitslagen
U kunt tussen 13.00 uur - 14.00 uur bellen voor onderzoeksuitslagen.
Resultaten zijn meestal na twee werkdagen bekend en beoordeeld.

Herhaalmedicatie

U kunt herhaalmedicatie telefonisch aanvragen via de receptenlijn 0528-74 50 62. Daarnaast kunt u ook de assistente rechtstreeks bellen voor herhaalmedicatie. Doe dit dan bij voorkeur 's middags.

Herhaalmedicatie die aangevraagd is op werkdagen voor 10.00 uur, kan de volgende werkdag in de middag worden afgehaald bij de apotheek of uitdeelpost.

Het is ook mogelijk om via de online herhaalreceptenmodule van deze website de medicatie te herhalen.

Terug naar Home