Online afspraak maken

Inzage in uw dossier, medicatie aanvragen, vragen stellen, afspraken maken en meer via MijnGezondheid.net

Huisartspraktijk Ettenheim nodigt u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen op MijnGezondheid.net. Op dit patiëntenportaal krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische dossier. Verder kunt u herhaalmedicatie aanvragen, labuitslagen bekijken, een afspraak maken voor een bezoek aan uw zorgverlener, een e-Consult aanvragen en betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?                                                             Inlog Mijngezondheid.net

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk Ettenheim kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. 

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?

U kunt direct inloggen met uw DigiD op www.mijngezondheid.net. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net gaat inloggen zult u het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Door deze akkoordverklaring digitaal te ondertekenen bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld. 

Als u inlogt kunt u meteen online een afspraak maken, uw medicatie herhalen en vragen stellen via het e-consult.


Nadat u bent ingelogd krijgt u een overzicht van uw gegevens, telefoonnummer en e-mail. Wilt u deze goed controleren en indien nodig aanpassen?

Klik hier om een informatievideo te bekijken over MijnGezondheid.net. 

Tot ziens op MijnGezondheid.net

Terug naar Home